Organisatie

Stichting Werk aan de Linie bestaat sinds 1998 en is begonnen als leerwerkcentrum. Deze activiteiten vonden in hoofdzaak plaats op fort bij Vechten. Stichting Werk aan de Linie is onderdeel van Nieuwland Werk Taal en Zorg. Voor meer informatie zie: www.nieuwland.nl

In de loop der jaren heeft fort bij Vechten zich steeds meer ontwikkeld tot locatie met diverse horeca-activiteiten. Denk hierbij aan bruiloften, feesten, evenementen, symposia en workshops etc. Dit is steeds verder geprofessionaliseerd; de ruimten op het fort zijn opgeknapt en de horecafaciliteiten zijn uitgebreid.
Voor meer informatie zie: www.fortvechten.nl

Daarnaast is het nationaal Waterlinie museum op Fort Vechten gevestigd. Binnen het museum zijn allerlei activiteiten waar deelnemers ervaring mee op kunnen doen zoals in de museumwinkel en het museumcafe. Voor meer informatie zie: www.waterliniemuseum.nl

De activiteiten van het leerwerkcentrum zijn de afgelopen tijd aanzienlijk uitgebreid.
Enerzijds is het activiteitenaanbod verbreed. Er zijn er mogelijkheden in houtbewerking, groenvoorziening, horeca, detailhandel en schoonmaak. Deze verbreding zal verder worden doorgezet.
Anderzijds is de doelgroep breder geworden. Naast re-integratieactiviteiten zijn er diverse mogelijkheden voor dagactiviteiten  ontwikkeld voor deelnemers.

Kwaliteit van dienstverlening staat bij stichting Werk aan de Linie voorop. Daar wordt continu aan gewerkt. Dit wordt ondersteund door:

  • erkenning door UWV als jobcoach- en re-integratieorganisatie
  • keurmerk Blik Op Werk
  • erkenning door zorgkantoor als zorginstelling (AWBZ)

Naast diverse activiteiten op de forten in het kader van re-integratie en dagactiviteiten wordt er beheer-, onderhouds- en renovatiewerk uitgevoerd aan de Nieuwe Hollandse Waterlinie. Dit wordt van offerte tot en met oplevering verzorgd door het uitvoeringsteam. Ook specialistische houtbewerkingsopdrachten behoren tot de mogelijkheden.

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien